Varför började jag med E cigg och vape

Min berättelse om min väg till E cigg och vapingvärlden.

Det var i början på April 2016 som jag satt hemma i soffan efter jobbet som vanligt. Och klickade runt på youtube, jag kollade på alla möjliga klipp i olika kategorier. Så snubblade jag in på ordet ”vape” och såg en massa konstiga videos och plötsligt dök en video upp. På en kille med en vape i handen som började göra vape tricks. 

Han gjorde ringar, ringar i ringar och en massa coola saker 

Jag kollade på min dåvarande sambo och pekade på videon, det där vill jag göra! Två timmar senare satt vi i bilen på väg till vår lokala e cigg butik för att införskaffa en vape. Inne i butiken var det en djungel! Jag hade inte en aning om vad jag sysslade med. Som tur var så var butiksbiträdet väldigt snäll och duktig. Jag berättade vad jag hade sett på youtube. Och att jag ville ha en vape som tillät mig göra det som han hade gjort.

Hon rekommenderade mig att starta litet, med en nybörjar e cigg. För att sedan ta steget till en mer avancerad vape enhet.

Jag gick med på det hon sa och vi åkte hemåt

Väl hemma slängde jag upp paketet med min nya e cigg. Fyllde på tanken med juicen jag köpt och vid det tillfället, den stunden. I samma ögonblick som jag tog min första puff så var jag fast. Jag har inte rört en cigarett sedan dess, min nya vape fick mig liksom att glömma bort cigaretterna. För jag fick ut så mycket mer av en e cigg än en vanlig äcklig cigg.

Än idag kan, trots mitt byte från en istick pico till en mech med rda. Så kan jag inte göra det som vape killen gjorde i videon. 

E cigg och vaping
Att e cigg har hjälpt mig sluta med cigg

Och dessutom tagit mig ifrån droger, och det är ett faktum. Min vape har räddat mitt liv, den viden har förändrat mitt liv grovt. I vape communityn så har jag fått en hel drös med nya vänner. Jag träffade min nuvarande sambo genom vape och jag känner mig friskare och fräschare än jag gjort på länge.

Det har resulterat

I 3 års frihet från rökningen och snart 1 år fri från drogerna. Allt tack vare en vape, och tack vare den där killen på youtube med sina vape tricks. Idag är jag en hyfsat stor influenser via instagram och facebook. Jag har fått flera rökare att vända sig till vape världen och alla är lika tacksamma som jag idag.